Om Ashford

Textilhantverket spinning, vävning, tovning, färgning och stickning är ett underbart sätt att uttrycka sig själv. De oändliga kombinationerna av färger, fibrer och struktur öppnar upp en värld av kreativitet och inspiration.
Sedan 1934, då Walter Ashford grundade företaget, har Ashford Hantverk blivit världsledande inom tillverkning av textil hantverksutrustning. Idag har Walters son Richard och hans hustru Elizabeth tillsammans med sin lojala och långvariga personal producerat över 600.000 spinnrockar och vävstolar som används runt om i världen.

Produkterna (som är resultatet av 75 års erfarenhet, kundrespons, forskning och utveckling) är utformade för att vara robusta, enkla och roliga att använda. Vi har ett sortiment av spinnrockar, vävstolar, kardmaskiner, kardor, sländor, fibrer, färger, garn och böcker som passar varje livsstil.

Den nyazeeländska regeringen har gett Ashford utmärkelser för hög kvalitet i design och export och allt är tillverkat enligt kvalitetssäkringssystemet Q-base. Ashfords produkter är tillgängliga över hela världen. I grunden är vår filosofi att respektera naturen och arbeta etiskt och hållbart. Och, naturligtvis, spinning och vävning är miljövänliga aktiviteter som minskar beroendet av icke-förnybara resurser.

Välkommen till Ashfords värld av textila hantverk!

Om oss på Estelle Equestrian